avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite pe proprietati
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite pe proprietati

Imi puteti spune cum imi pot calcula impozitele pe terenuri si cladiri , cum se cumuleaza ele si cum se "dubleaza" sau "tripleaza" suma de plata a impozitelor , fiindca am mai multe proprietati , caci mi-a placut sa MUNCESC si sa cumpar si un apartament si o garsoniera si o casa cu teren , toate in Ploiesti?
Pun intrebarea aceasta pentru ca am senzatia ca taxele pe care le am de plata sun cel putin exagerate.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 21:36, 10 Februarie 2012
Modul de calcul al impozitelor si taxelor locale le puteti gasi in Codul fiscal + norme (legea 571/2003 republicat si modificari) , va transmit link-ul pt accesare cod fiscal de pe site-ul ministerului de finante - portal anaf , titlul IX (care se refera la impozitele si taxele locale ) ; pe fiecare subtitlu - click dreapta si deschideti articolul de lege :
[ link extern ]

Impozitul pe cladiri pentru a 2-a, ... a n-a cladire se majoreaza : ctiti art. 252

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe a doua cladire Tiberiu Lupu Tiberiu Lupu Daca a doua cladire este un garaj NELOCUIBIL se plateste pentru garaj impozit de 150%? Care este articolul de lege unde se leaga de cuvantul \"locuibil\" (sau ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Cand a intrat in vigoare art. 252 din codul Fiscal ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Impozit locuinta fara a avea domiciliul acolo ioana_cernea ioana_cernea Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie. Daca detin 2 locuinte dar nu locuiesc la nici una din adrese, cum se calculeaza majorarea de impozit ... (vezi toată discuția)