avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor control finante
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

control finante

Buna seara.In anul 2009 am infiintat un PFA cu caen 9329 "alte activitati recreative si distractive " sezonier vara,iar in anul 2010 am radiat PFA,am depus toate actele si declaratia 200 la finante. Eu nu am avut nici un control de la finante dar pot sa ma astept in continuare?Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 23:51, 10 Februarie 2012
De asteptat puteti sa-l asteptati, dar nu cred ca mai vine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! doresc să înființez un pfa cu cod caen 9329 - ... florentina1marin florentina1marin Bună ziua! Doresc să înființez un PFA cu Cod CAEN 9329 - Alte activități recreative si distractive n.c.a.. Ce calificare ar trebui să am? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Infiintare studio videochat! Robert1985 Robert1985 Buna ziua, Am un studio videochat de ceva timp si vreau sa il legalizez:D,vreau sa spun ca as pune maxim 5 6 angajati,cifra de afaceri ar fi in jur de ... (vezi toată discuția)
Organizare evenimente pentru copii STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua As dori sa infiintez o intreprindere indivuduala (sau srl) care sa aiba ca obiect de activitate organizarea de petreceri pentru copii, si eventual ... (vezi toată discuția)