Buna seara,
Locuiesc la casa,dar am un perete comun cu un vecin ce doreste acordul meu pentru a deschide un spatiu comercial. Nu doresc sa-i dau acordul deoarece activitatea de magazin presupune, trafic, galagie,manipulari de ambalaje,etc.ocat
Am fost convocati prin intermediul unui avocat la conciliere, dar in continuare doresc sa imi mentin parerea. Ce ma sfatuiti?
Ar fi mult mai lunga explicatia de ce nu sunt de acord, chiar daca imi izoleaza peretele.Toatea masinile care vor aprovizona acest magazin vor stationa la noi in poarta,(cum se intampla|) si acum) deoarece in fata magazinului nu vor putea deoarece acolo este trecere de pietoni si trotuarul este foarte ingust. Mai mult manipularea ambalajelor se vor face sub geamul nostr
Probabil că vor cere instanţei de judecată pronunţarea unei hotărâri care să suplinească acordul dv.stră. Dacă nu sunteţi de acord şi nu ajungeţi la vreo i.înţelegere la conciliere, atunci procedati la strângerea probelor, înregistrare , fotografii, orice credeţi că v.ar fi de folos.
Este adevarat.Ne-am mutat acum mai multi ani in aceasiitoareta casa pentru a avea liniste. Nu deranjam pe nimeni, dar nici nu dorim sa fim deranjati. Suntem probabil mai dificili fiind mai in virsta(pensionari) Intrebarea era la ce sa ne asteptam in continuare, deoarece chiar ne deranjeaza perspectivele viitoare
Parcare pe trotuar
gamet
Buna ziua...In lipsa locurilor de parcare in oras,de aproximativ 7 ani imi parchez masina pe trotuar,bineinteles fara a stinjeni circulatia pietonala(in ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi
Blueberry
Buna ziua! Am o problema cu vecinii mei, mai exact cu vecina, care la 12 noaptea vorbeste la telefon, foarte galagios de nu ma pot odihni. Avem balcon comun ... (vezi toată discuția)