avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce inseamna venituri realizate (nete sau brute) ptr ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce inseamna venituri realizate (nete sau brute) ptr indemnizatia de crestere copil?

Ati reusit sa intrati in posesia legii ? eu nu reusesc sa o descarc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 5 Noiembrie 2008
In Monitorul Oficiul, Partea I, nr. 746, de marti, a fost publicata Legea nr. 257/2008 pentru modificarea alin. (1) al art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.

Legea promulgata o gasiti aici :
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie noua Ramona24 Ramona24 salut...puteti sa-mi spuneti daca s-a publicat actul normativ care include si problema indemnizatiei de crestere a copilului de pana la 2 ani? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului Ramona24 Ramona24 Salut a aparut noul act normativ privind indemnizatia pt cresterea copilului?Vreau sa ma documentez! Daca da va rog sa mi spuneti unde il ... (vezi toată discuția)
Lege indemnizatie copil giulean giulean Buna seara imi puteti nominaliza va rog aceasta lege *a mamelor* adica hotarare,numar ,an? V a multumesc! (vezi toată discuția)