avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... IMPARTIRE DE BUNURI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

IMPARTIRE DE BUNURI

Buna ziua. Am un prieten care a stat in concubinaj 1,8 ani. In acest timp au facut investitii impreuna.Sau despartit de cca. 2 ani. Acum dupa acest timp doamna care in mod normal la parasit pt. a pleca in alta tara, sa reantors si are pretentii la ce au cumparat sau au construit inpreuna. Nu este vorba despre sume ff mari. Intrebarea mea este: Legal prietenul meu poate sa pateasca ceva daca nu o despagubeste cu nimic? Precizez ca nu a rezultat nici un copil din concubinajul lor. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: GAVRIL-FLORIN , utilizator 16:00, 11 Februarie 2012
prietenul dumneavoastra poate sa stea linisti...pana ce doamna respectiva il va da in judecata...iar daca se dovedeste ''contributia'' acesteia la sporirea valorii unui imobil sau aport in cumpararea de bunuri...etc...in cel mai rau caz va fi nevoit sa o despagubeasca pe aceasta (evident in baza unei hotarari judecatoresti)
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare fara sa consulte cu sotia Cosrot Cosrot Buna ziua. Sunt impreuna cu sotul meu de peste 40 ani insa necasatoriti. Acum aproximativ 35 ani, sotul meu a cumparat un loc de casa in comuna Pantelimon. Am ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament, eventual bunuri, in cazul concubinajului Grati Grati Buna seara, [b]Ma poate cineva ajuta intr-un caz...bizar?[/b] Am fost casatorita, am divortat de 10 ani, dupa divort eu am cumparat un apartament, cu plata ... (vezi toată discuția)
Situatie incerta macvio53 macvio53 Sunt recasatorita de 11 ani cu actualul meu sot.Locuim impreuna in casa detinuta de sotul meu de la parintii sai.Casa fiind veche in toti acesti ani a suferit ... (vezi toată discuția)