avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort - infidelitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort - infidelitate

buna ziua.este foarte important pentru mine sa stiu daca in cazul divortului este relevant faptul ca partenera are probe ca este inselata .multumesc
:(
Cel mai recent răspuns: bryana , utilizator 16:38, 11 Februarie 2012
Pai este relevant, daca unul dintre motivele de divort invocate este infidelitatea:)
~ Conținut șters la cerere ~
Depinde insa si ce fel de probe, fiiindca orice proba ar trebui sa fie legala.Proba cu martori este cea mai utilizata si este admisa de lege.
si daca se dispune desfacerea casatoriei din vina celui care inseala.acela are ceva de pierdut,va plati daune? (in afara de cheltuielile de judecata)
Daca se va retine culpa exclusiva a dvs. si daca se solicita daune, se pot acorda, conform dispozitiilor Noului Cod civil...

Alte discuții în legătură

Divorț în lipsa acordului uneia dintre părți ContSters57553 ContSters57553 Daca nu vreau sa ii acord divortul sotului meu, acesta poate divorta? (vezi toată discuția)
Divort, daune morale genarino genarino sotia a plecat din domiciliul conjugal unde locuiam cu parintii mei in urma unor discutii privind infeidelitatea mea. in prezent locuieste in alta localitate ... (vezi toată discuția)
Facturi detaliate folosite in instanta. abonamentul meu este ... Clarissa Matei Clarissa Matei Facturi detaliate folosite in instanta. Abonamentul meu este pe numele sotului cu care sunt in divort. Eu l am intentat pt violenta fizica si emotionala. ... (vezi toată discuția)