avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

SUNT DESPARTIT DE 4 ANI,AM UN COPIL,LA CARE II PLATESC PENSIE ALIMENTARA DOAR DIN DECEMBRIE,DESI M-AM ANGAJAT DIN LUNA AUGUST SI FOSTA SOTIE MI-A FACUT PLANGERE LA POLITIE SI CERE PLATA PENSIEI ,DE LA DIVORT( 4 ANI)TIMP IN CARE POT DOVEDII CA NU AM AVUT NICI UN VENIT.CE SE POATE INTAMPLA DACA NU AM POSIBILITATEA SA-I DAU ACEI BANI,DAR PLATESC IN FIECARE LUNA PENSIA.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 17:24, 11 Februarie 2012
Va poate executa silit pentru sumele restante din ultimii 3 ani
VA MULTUMESC PT.RASPUNS.DAR IN CAZUL IN CARE NU AM BUNURI PE NUMELE MEU,CE SE POATE INTAMPLA?
Nu vi se poate intampla nimic daca nu au ce sa execute silit ...
DE LA POLITIE MI S-A SPUS,CA IN URMA PLANGERII FACUTE,DACA NU-I DAU BANII DATORATI SUNT PASIBIL DE PUSCARIE,DE LA 6 LUNI,LA... ANI.ESTE ADEVARAT?
Scrieti cu litere mici, va rog.
Da sunteti pasibil de inchisoare, neplata cu rea credinta a pensiei e fapta penala si se pedepseste ca atare.
Posibil sa fiti inteles ca nu ati platit cand nu erati angajat, dar cum veti proba ca ati avut bunavoimta daca dvs sunteti angajat din august?

Domna se poate adresa si unui executor judecatoresc , acesta va va pune poprire pe salariu si pt plata la zi si pt a recupera din urma

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copii pendre pendre Ce se intampla daca nu am platit pensie alimentra pentru copil timp de 2 ani. Nu am avut loc de munca. In prezent lucrez angajat cu durata nedeterminata. Mama ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie intretinere ContSters311042 ContSters311042 Buna ziua, In cazul in care tatal nu a platit pana acum pensia de intretinere a copilului, s-a strans o suma frumusica, stiu ca se poate executa silit, dar ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului lepadatunelu lepadatunelu buna ziua, Pe data de 29.08. 2013 am facut accident cu autovehicolul fara vatamari doar eu am avut 3 coaste rupte. am chemat 112 si m-au dus la spital unde mi ... (vezi toată discuția)