avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa-mi deschid VULCANIZARE-SPALATORIE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa-mi deschid VULCANIZARE-SPALATORIE

Buna, vreau sa-mi deschid o vulcanizare si o spalatorie auto, tatal meu are o firma (srl), aceeasi firma vreau sa cuprinda si viitoarea vulcanizare. Eu am terenul in mediul urban si vreau sa stiu de ce autorizatii am nevoie, de la mediu, de la PSI si ce mai trebuie pt a-mi deschide vulcanizarea. Va multumesc, astept raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: Ionut cazacu , utilizator 10:13, 12 Martie 2024
Daca aveti terenul trebuie sa inregistrati punctul de lucru pentru aceste doua activitati la respectiva adresa, la registrul comertului. Va trebuie si autorizatia de mediu. Pentru alta autorizare cititi la adresa [ link extern ]
Biu

george-neagu a scris:

Daca aveti terenul trebuie sa inregistrati punctul de lucru pentru aceste doua activitati la respectiva adresa, la registrul comertului. Va trebuie si autorizatia de mediu. Pentru alta autorizare cititi la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru vulcanizare si spalatorie auto razvanandor razvanandor Buna ziua, Am un spatiu comercial si doresc sa fac o vulcanizare auto si o spalatorie auto....care sunt pasii care trebuie sa`i urmez ? Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Necesitate autorizatie psi rgt2019 rgt2019 Intr-o cladire cu mai multe incaperi , cu suprafata de 912 mp, , intentionez sa amenazez o statie ITP, o spalatorie auto si o vulcanizare, Este nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Informatii deschidere vulcanizare marsaliclucian marsaliclucian buna ziua,am si eu cateva nelamuriri,m-am hotarat cu un prieten sa deschidem o vulcanizare si o spalatorie auto,dar nu stim cum sa facem firma,cum e mai bine ... (vezi toată discuția)