avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru vulcanizare si ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru vulcanizare si spalatorie auto

Buna ziua,
Am un spatiu comercial si doresc sa fac o vulcanizare auto si o spalatorie auto....care sunt pasii care trebuie sa`i urmez ? Avand in vedere faptul ca am o Intreprindere Individuala si tot pe aceasta I.I. vreau sa fac si vulcanizarea si spalatoria.
Cel mai recent răspuns: razvanandor , utilizator 12:20, 10 Februarie 2012
Spatiul pe care il aveti este situat in mediu urban sau rural?
urban
Din pacate Intreprinderile individuale sunt eligibile pentru finantare in putine programe.
In cazul dvs. ar fi o solutie sa deveniti SRL sau SRL-D(daca indepliniti conditiile la cel din urma).
Astfel aveti posibilitatea sa accesati mai multe programe.Cititi aici:
[ link extern ]
despre programele START si SRL-D.

avand o intreprindere individuala mai pot crea un SRL-D ? sau desfiintez I.I. si dupaia fac SRL - D. Contabil trebuie sau pot sa fac eu contabilitatea ca si la I.I. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre fonduri nerambursabile. APN APN Buna ziua,am o spalatorie auto si vulcanizare caen 4520,pot beneficia de fonduri nerambursabile,pentru investitii?;si daca da, cui ma pot adresa?Multumesc. (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual adilaslo adilaslo Buna ziua. Sunt medic de familie și spațiul în care îmi desfășor activitatea este cumpărat. Vă rog să-mi spuneți în ce ... (vezi toată discuția)
Finanțare nerambursabila pt a deschide un service auto Patisia Patisia Bună seara as dori și eu mai multe detalii ..Doresc a deschide un service auto ,ce condiții trebuie să îndeplinesc pt a accesa fondurile ... (vezi toată discuția)