avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fisa postului agent comercial desfacere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fisa postului agent comercial desfacere

Buna seara,

As dori sa va rog in a-mi acord un pic de ajutor pentru fisa postului agent comercial desfacere, agent desfacere sau director desfacere.. in principiu prima varianta, cred ca este corecta.

Va multumesc.
Incercati pe acest site
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise post Anice Anice Buna seara Am si eu mare nevoie de ajutor pentru fisa de post a [b]directorului[/b] de vanzari on-line, [b]analis[/b]t vanzari on-line si [b]procesator ... (vezi toată discuția)
Fisa postului ContSters226570 ContSters226570 Buna seara, Am nevoie de fisa postului pentru:economist in industrie (Cor 244101) si legator de sarcina (Cor 933004). Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Fisa postului simonachiata simonachiata VA ROG URGENT FISA POSTULUI PT. INGINER SILVIC, DIRECTOR GENARAL SOCIETATE COMERCIALA SI DIRECTOR NATIONAL DE VANZARI#-o#-o#-o#-o (vezi toată discuția)