avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prescriere hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prescriere hotarare judecatoreasca

la cat timp se prescrie o hot judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: daniel67 , utilizator 09:53, 12 Februarie 2012
3 ani daca nu este pusa in executare.
hotararaea nu se prescrie. Insa obligatiile si drepturile stabilite prin hotarare se prescriu. Daca ne spuneti despre ce este vorba va putem ajuta. Termenele de prescriptie sunt diferite.
Am avut proces cu comisia locala si Romsilva ptr o suprafata de padurea in anul 2007.Am obtinut hotarare irevocabila favorabila mie.Comisia Locala m-a pus in posesie cu un sfert din suprafata castigata in anul 2008,iar restul a ramas sa ma puna in posesie m-ai tarziu,dar nici pana in momentul de fata nu m-a pus.Ce trebuie sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire padure Andreea L. Andreea L. In 2004 in urma unui proces de iesire din indiviziune,prin sentinta judecatoareasca data atunci,definitiva si irevocabila,care nu a mai fost atacata cu recurs ... (vezi toată discuția)
Hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila fogorosionel fogorosionel am o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila pronuntata in 20.03.2008 ,care obliga comisia locala si comisia judeteana pentru punerea in posesie a ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca stabilire drept de proprietare privata asupra terenurilor mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 D-na. X, depune cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor, pentru 1/2 drepturi de padure, in cadrul unei obti razesesti. ... (vezi toată discuția)