avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită comunicare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

comunicare hotarare judecatoreasca

Am avut un proces la jud si l-am casticat.Partea adversa afacut recurs si a pierdut iarasi,iar hotararea a fost data irevocabila.Acasa m-ai vine comunicarea de la Tribunal,mentionez ca a trecut o luna de cand s-a judecat si nu am primit nimic. Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: ContSters237899 , utilizator 22:37, 11 Februarie 2012
Hotararile irevocabile nu se mai comunica.
Puteti formula o cerere adresata presedintelui instantei pentru eliberarea unei copii xerox a hotararii, daca aceasta a fost redactata.
Instanta are la dispozitie un termen de 30 de zile de la pronuntare pentru redactarea hotararii.
O singura precizare, daca intre timp decizia din recurs a fost motivata si redacata, dosarul se va intoarce pe cale administrativa la instanta de fond, unde veti putea foto-copia atata decizia cat si orice alt act.
O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp mai trebuie sa astept pt ca judecatorul sa dea motivatiile deciziei luate? okdaniok okdaniok La un proces civil,Curtea de apel a dat decizia civilă in data de 07.10.2012. Intrebarea mea este: cat timp mai trebuie sa astept pt. ca judecatorul sa dea ... (vezi toată discuția)
Termen redactare decizie pronuntata de instanta de recurs tudormario tudormario In cat timp se redacteaza o decizie de recurs?Care este procedura de ridicare a deiziei? (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)