avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... am dosar penal,mai pot ajunge avocat?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

am dosar penal,mai pot ajunge avocat?

As dori sa ma lamuresc si eu cu privire la o problema ce ma chinuie de ceva timp.Acum o luna de zile am incredintat masina unchiului meu ,stiind ca nu are permis ,sa o conduca 5o d m pe un drum de tara si din nefericire ne a oprit o patrula de politie.Dat fiind fiind faptul ca agentul de politie mi a intocmit dosar penal pentru incredintare iar eu in prezent urmez Facultatea de Drept UAIC Iasi.,as dori sa stiu in ce masura ma afecteaza acest dosar .in condtiile in care eu imi doresc sa ajung avocat.Multumesc anticipat!
Ati stiut ca nu are permis?Doar asa se poate proba intentia.
studenta la drept si nu sti ca daca incredintezi masina cuiva care nu poseda permis savarsesti o infractiune?daca vei fi condamnata nu mai poti deveni avocat.
unchiul meu are permis categoria A,nu stiam ca nu e pt cat.B
imi pare rau ca s-a intamplat asa,singurul sfat pe care pot sa vi-l dau si care o sa va ajute este sa declarati ca nu stiati ca nu poseda permis,atat dumnoavoastra cat si unchiul(ambele declaratii sa coincida,dar nu perfect) ma intelegeti...
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
pai am atasat o completare de declaratie in care am declarat ca stiam ca are permis dar nu stiam ca este categoria A si ca m am intimidat, agentul de politie atacandu ma verbal.in realitate aici este vorba de o razbunare deoarece acest politist mi a oferit acum cv timp un trandafir pe care eu l am refuzat .Am prieten de 2 ani care este chiar coleg de sectie cu acest ,,politist.Intrebarea mea este cat la suta este posibil sa nu mai pot da examen la Barou

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis MariusBogdan21 MariusBogdan21 Bun nici nu stiu de unde sa incep. Am un prieten foarte apropiat, ne stim din clasele primare, acesta si-a cumparat o masina zilele trecute, avand permis de ... (vezi toată discuția)
Incredintarea autotorismului unei persoane care nu poseda permis de conducere golanul golanul am incredintat masina unei persoane care m-a mintit ca poseda permis de conducere si care se afla sub influenta alcoolului , la fel ca si mine.am fost opriti ... (vezi toată discuția)
Am comis o infractiune tase.98 tase.98 Buna seara! In urma cu cateva zile, am incredintat masina unei persoane fara permis de conducere si am facut accident. In urma accidentului am intrat cu masina ... (vezi toată discuția)