avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Diponibilizat cu salarii compensatorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Diponibilizat cu salarii compensatorii

Buna ziua,rog a ma sfatui in urmatoarea problema si a ma indruma daca se poate .Am fost disponibilizat din cadrul C.N.H. in luna octombrie urmand a beneficia de salariile compensatorii in 3 transe egale respectiv lunile octombrie,noiembrie si decembrie conform protocolului semnat intre guvern,sindicat si respectiv conducerea C.N.H.Pana in prezent am beneficiat doar de doua transe si inca nu stiu cand se va plati cea de a treia .Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 12 Februarie 2012
Puteti notifica in scris conducerea CNH despre aceasta situatie ... o alta posibilitate ar fi promovarea unei actiuni in justitie pentru a fi obligati la plata celei de-a treia transe ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariilor compensatorii restante la o societate in insolventa. 22021962 22021962 Buna ziua! Am fost disponibilizat in urma concedierii collective incepand cu data de 01.05.2013 urmand a efectua perioada de preaviz pana la 31.05.2013.Pe data ... (vezi toată discuția)
Rectificare declaratie 112 de catre fostul angajator Ionelpatrut Ionelpatrut Buna ziua! In anul 2013 am fost disponibilizat de catre fostul angajator - printr-un proces de disponibilizare colectiva. Timp de 1 an am fost in somaj. ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare posta romana medcar medcar Buna ziua! sunt un fost salariat al postei romane, cu o vechime de 36 ani - numai in cadrul companiei. Am fost disponibilizat incepand cu data de 14 octombrie ... (vezi toată discuția)