avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare pagube accident cu autor necunoscut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare pagube accident cu autor necunoscut

Am fost tamponata de un individ care la scurt timp dupa producerea accidentului si-a abandonat masina si a fugit. Omul era baut si in plus, am aflat de la politie ca avea carnetul suspendat. Politia l-a identificat dupa nr masinii, insa acesta nu s-a prezentat la politie. Eu de la cine imi precuperez paguba daca nu am nr politei RCA a celui raspunzator de accident si daca acesta nu se prezinta in continuare la politie?
Oricum, i s-a intocmit dosar penal pt fuga de la locul faptei si condyucere cu permisul suspendat Din accident a rezultat si o victima ranita usor.

Va multumescl
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 20:21, 5 Noiembrie 2008
Daca politia l-a identificat pe autorul accidentului, acesta nu mai e necunoscut. Ce puteti face in vederea incasarii despagubirilor ce vi se cuvin?
Puteti verifica daca masina pe care o conducea acesta era asigurata pe site-ul www.1asig.ro, aveti acolo o baza de date a tuturor vehiculelor asigurate si, cu ajutorul nr. de circulatie, veti afla ce va intereseaza.
1. Daca avea asigurare, va trebui sa va prezentati la firma de asigurari care a emis asigurarea, in vederea efectuarii constatarii pagubelor suferite la vehiculul dvs., inainte de a trece la repararea avariilor.
2. Daca vehiculul nu era asigurat, veti depune o solicitare a despagubirilor la Fondul de protectie a victimelor strazii, potrivit Ordinulului 113127/2006 a CSA.
In acelasi timp, tineti legatura cu politia pentru a avea informatiile referitoare la cursul anchetei.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2008
Doinita Stingaciu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu autor necunoscut Pavalasc Pavalasc Ce putem face dacă am fost accidentați în trafic, de o mașină necunoscuta, și la care nu am putut sa ii vedem numărul de înmatriculare, iar șoferul a ... (vezi toată discuția)
O banala tamponare si r.c.a.-ul nu poate acoperi paguba! POPESCU NICULAE POPESCU NICULAE UN MERCEDES W126 AN 1983 ESTE TAMPONAT IN SPATE DE UN JEEP GRAND CHEROKEE 2007. ASIGURAREA POATE ACOPERI DECAT APR. 20 MIL. LA SERVICE MERCEDES NUMAI ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu autor necunoscut matea adriana matea adriana Ma numesc Matea Adriana din Pitesti,vineri 16.05.2009 in judetul Valcea,localitatea Caineni,a avut loc un accident soldat cu pagube foarte mari,noi mergeam ... (vezi toată discuția)