avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tulburare de posesie

Buna ziua,am cumparat o casa pe rozor asa se construia pe atunci,iar delimitarea rozorului este facuta exact de spatele casei mele,eu neavind acces in spatele casei deoarece este in curtea vecinului.Vecinul imi arunca zapada pe casa,mi-a indoit burlanul de la hota [am facut gaura pt burlan cu acordul lui acum 8 ani.Mentionez ca burlanul de la hota pina in casa lui are o distanta de cel puti 1,5 m.Am chemat pe cei de la politie ,au facut fotografii la burlan ,si nimic{au trecut 3 saptm}Are voie sa faca asa ceva ,ma pute-ti ajuta cu un raspuns?Legea il poate pedepsi sau eu stau asa mult si bine cu burlanele stricate?Multumesc.
:(
Cel mai recent răspuns: Zen Private Investigation SRL , Alte profesii 09:55, 14 Februarie 2012
Solicitati in scris, de la inspectoratul de politie, stadiul cercetarilor in aceasta lucrare. Este posibil ca lucrarea nici sa nu fie inregistrata si asteptati degeaba. In functie de raspunsul lor decideti ce veti face. Ori lasati ca cercetarile sa fie definitivate si in acest caz politia trebuie sa faca propuneri parchetului pentru solutionarea dosarului ., ori il actionati in judecata pentru despagubiri. Cred ca in aceasta speta nu exista fapta penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta constructii ellaene ellaene Buna ziua! Am o problema cu un vecin, care a ridicat o casa cu etaj si balcon in 2008, apoi a vandut o parte din teren, ramanand intre casa si gard o distanta ... (vezi toată discuția)
Obligatii STEFAN VIORICA STEFAN VIORICA Bună ziua. Tocmai m-am înscris pe Forum, şi vă rog să-mi permiteţi să va reţin atenţia cu o problemă personală, în speranţa că voi afla un ... (vezi toată discuția)
Evacuare hota prin casa scarii. Laryssa89 Laryssa89 Buna ziua, As dori sa stiu daca am nevoie de autorizatie,si de la cine ar trebuie sa procur in cazul meu: mobila din bucatarie,nu imi permite sa trec cu ... (vezi toată discuția)