avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am fost condamnat pentru talharie in timpul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am fost condamnat pentru talharie in timpul minoritatii pot obtine permis auto?

buna ziua....am si eu o problema....citeam astazi legislatia rutiera si am vazut acolo specificand ca daca ai fost condamnat la omor,lovire vatamare si talharie nu indeplinesti conditiile....precizez ca abia am implinit 18 ani si in urma cu un an jumate am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendare pentru talharie....imi afecteaza asta obtinerea permisului de conducere ?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:45, 12 Februarie 2012
cred ca nu va va aparea in cazier deoarece erati minor la data savarsirii infractiunii.
atat timp cat cazierul e curat nu cred ca vor fi probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu si eu daca mai pot da de permis valytza valytza In urma a cateva luni am fost condamnat la 3 ani cu suspendare...pentru savarsirea unei fractiuni...de (furt calificat)...Unii spun ca pot da ...altii nu..Acum ... (vezi toată discuția)
Cazier scoala de soferi nite nite As dori sa stiu daca ai cazieru patat pentru furt calificat te afecteaza cu ceva la scoala de soferi? (vezi toată discuția)
Obtinere permis categ a. o lamurire as dori! vetx vetx Buna ziua In momentul de fata am permisul categ B anulat, hotararea a iesit ieri si e definitiva. Dupa ce am citit legislatia rutiera am observat ca ma pot ... (vezi toată discuția)