avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme apartament nou in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme apartament nou in garantie

Buna ziua,anul trecut in mai am cumparat un apartament intr-un bloc nou,cu certificat energetic A.Toate bune si frumoase pana a venit iarna.Temperatura din casa cu trece de 17 grade cu centrala la maxim.Am facut reclamatie la dezvoltor care a venit mi-a reglat geamurile,a scos tocurile si a dat cu spuma.Intre geam si zid erau goluri de se vedea afara.Au dat cu silicon.Mai mult le-au dereglat parerea mea.Dar problemele sunt pe departe rezolvate.Eu i-am cerut sa imi schimbe geamurile pt ca tot se simte curent ,frig in casa.Banuiesc ca foaia de geam e sticla chiora,nici decum low e cum ar trebuie sa fie.Mentinez ca suprafata vitrata este destul de mare iar incalzirea este prin pardoseala.Cum pot rezolva problemele atata timp apartamentul este in garantie? Se pare ca dezvoltarul ma duce cu vorba.

Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
ContSters99244, utilizator

Alte discuții în legătură

Apartament nou, termopanele transpira pe toata suprafata YonM YonM Buna ziua, Anul trecut am achizitionat un apartament nou si totate bune si frumoase pana a venit frigul. De atunci toate geamurile au inceput sa transpire ... (vezi toată discuția)
Valoare unitate echivalenta incalzire atalasman atalasman Rog un raspuns: de ce valoarea unitatii echivalente in cazul utilizarii repartitoarelor de caldura au o valoare variabila? Daca variaza valoarea, ea poate ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)