avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Alimentare cu apa potabila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Alimentare cu apa potabila

Buna seara. Vreau sa ma racordez la reteaua de apa potabila.Diferenta de nivel este mai mare fata de furnizor cu aprox.2 m si o distanta de aprox.150m. Vreau sa stiu daca am facilitati la cheltuieli pentru racordare sau furnizorul are anumite obligatii pentru furnizarea apei potabile pana la o anumita distanta de casa.

Alte discuții în legătură

Proprietatea privata bogdan07_th bogdan07_th Buna ziua! Am si eu o nelamurire, am sa o explic intr-un mod pentru a putea fi inteleasa. Persoana \"X\" detine o propritate privata (casa); care este ... (vezi toată discuția)
Lucrare privata racordare apa, devine domeniu public? ShereKhan ShereKhan Buna ziua, Pe strada pe care locuiesc s-a construit un bloc nou acum aprox. un an si jumatate, care a realizat racordarea acestuia la reteaua de canalizare ... (vezi toată discuția)
Montare hidrofor la reteaua de alimentara cu apa rece a blocului Marf Marf Buna ziua, Blocul despre care discutam, este alimentat cu apa prin intermediul unui grup de pompare aflat in proprietatea comuna a locatarilor. Unul din ... (vezi toată discuția)