avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autorizatie constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autorizatie constructie

Am autorizatie de constructie din august 2011 .Nu am inceput constructia.Cat timp este valabila?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 19:13, 12 Februarie 2012
Cel mult 12 luni de la data emiterii Interval in care solicitantul este obligat sa inceapa lucrarile, o data incepute , aceasta autorizatie se poate prelungi in conditiile legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire gresita? tudorani tudorani Am obtinut de la primarie un teren in folosinta ca persoana fizica. In termenul prevazut in contract s-a scos autorizatia de construire imobil. In contract la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie-schimbare nume mariamem mariamem Buna ziua. Vreau sa vand un teren cu o deschidere mai mica, am obtinut autorizatie de constructie, intre timp legea s-a schimbat si deschiderea minima legala ... (vezi toată discuția)
Care este termenul la care poti ridica o autorizatie de constructie? flmanciu flmanciu In luna februarie a acestui an (2010) am depus dosarele cu toate formalitatile necesare, in vederea obtinerii unei autorizatii de constructie. De asemenea am ... (vezi toată discuția)