avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inregistrare audio
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inregistrare audio

Vreau sa va cer si eu parerea. As vrea sa stiu daca profesorii au voie sa ne inregistreze la cursuri? Mentionez ca sunt la master si un profesor care vrea sa nu mai dam examen in sesiune ne asculta la cursuri si ne inregistreaza. Este legal?
Cel mai recent răspuns: Ion Gabriel Anghelus , Avocat 09:56, 9 Noiembrie 2008
Legea nu dispune vreo interdictie in problema mentionata. Si daca legea nu interzice... permite
Ia vedeti dv. Regulamentul intern si... mergeti si intrebati pe decan, poate stie, poate nu...
Din punctul meu de vedere, consider ca astfel de aspecte ar trebui sa l-i se faca referire in Regulamentul de Ordine Interioara al facultatii, ca a oricarei institutii...Consider ca nu este corect din punct de vedere al moralitatii, respectul fata de semenii tai precum si din punct de vedere al verificarii cunostintelor masterandului, care stim cu totii ca v-a fi notat in urma examenului de disertatie.Asa scrie in lege.
Pot exista profesori zurlii cu asemenea idei nu prea la locul lor.
Insa si masteranzii au drepturi si nu pot fi obligati sa accepte inregistarea, doar daca nu cumva fac masterul in muzica sau actorie .
Adresati-va impreuna cu toti colegii printr-o sesizare scrisa rectoratului .
Nimanui nu-i este permisa inegistrarea sau utilizarea ( in ce scop ?) de materiale audio,video fara acordul celui care este inregistrat.
Cu stima,
Av AIG
Ei, nu-i chiar asa... Regulamentul poate deoga de la asta si poate considera ca urmarea studiilor acolo inseamna o acceptare a Regulamentului. Si gata, ce era interzis devine posibil...
Sa dam pareri fara sa stim actele si ce contim ele... e ca apa de ploaie...

Alte discuții în legătură

Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)
Examene restanta... simpleway simpleway Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)
Traducerea cãrþilor de cãtre studenþi - pot sã dau în judecatã profesorul care îmi impune activitãþi ce nu sunt cuprinse în atribuþiile studentului? Savater Savater BUNA ZIUA, AM O DILEMA MARE! STUSIEZ LA O FACULTATE TEHNICA DIN IASI, MASTERAND IN ANUL 2, PROFESORUL DE LA O ANUME DISCIPLINA MI-A IMPUS CA PENTRU A PROMOVA ... (vezi toată discuția)