avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit ipotecar/incendiu ce se intampla?
Discuție deschisă în Executare silită

credit ipotecar/incendiu ce se intampla?

Buna ziua

Am o linie de credit la Bcr Bank si a avut loc un incendiu.Mentionez ca garantia reprezenta sediul unei firme ce isi desfasura activitatea.Odata cu incendiul datorita unui scurt circuit firma nu isi mai poate desfasura activitatea si implicit nu am cum sa inapoiez banii bancii.Din linia de credit o parte erau cheltuiti pe marfa,o parte pe mici modernizari si alte cheltuieli.Imobilele si marfa erau asigurate l bcr asigurari,o divizie a bancii Bcr.Ce sa fac,banca mi-a stabilit rate sa innapoiez innapoi banii din lipsa de activitate,asiguratorul inca nu a stabilit ce suma imi va da datorita complexitatii,indata au trecut trei luni.Ce pot face????va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Credit/incendiu,ce pot face? alexlex alexlex Buna ziua, Am o societate comerciala ce isi desfasura sediul intr-un imobil care a luat foc.Firma are o linie de credit la BCR,de altfel marfa care a ars si ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma cu linie de credit raducumic raducumic Detin o firma care a contractat o linie de credit pentru care a semnat ca garant administratorul ca persoana fizica si tot ca persoana fizica a avalizat bilete ... (vezi toată discuția)
Linie de credit mirella99 mirella99 Buna ziua,va rog sa ma ajutati sa inteleg urmatoarea situatie:am o linie de credit la BCR din 2007 pt. care tatal meu m-a sprijinit cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)