avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... credit/incendiu,ce pot face?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

credit/incendiu,ce pot face?

Buna ziua,

Am o societate comerciala ce isi desfasura sediul intr-un imobil care a luat foc.Firma are o linie de credit la BCR,de altfel marfa care a ars si imobilul erau asigurate tot la aceasta companie.Banca mi-a stabilit rate pentru a innapoia banii,mentionez ca indata se implinesc 90 de zile de cand a avut loc incendiul si firma de asigurari tot face calcule cu cat sa despagubeasca.Ce pot face in aceasta situatie pentru a nu ajunge executat silit?nu se poate opri curgerea dobanzilor?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 21:05, 13 Februarie 2012
analizati contractul de credit si veceti acolo daca sunt prevazute conditii speciale. in plus, verificati si termenul la care trebuie sa fiti depagubit.
asigurarea era cesionata sau nu in favoarea bancii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar/incendiu ce se intampla? alexlex alexlex Buna ziua Am o linie de credit la Bcr Bank si a avut loc un incendiu.Mentionez ca garantia reprezenta sediul unei firme ce isi desfasura activitatea.Odata ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar ? pavelnicolaecristian pavelnicolaecristian ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)
Credit bancar - sfaturi cosovi cosovi buna ziua ! in ianuarie 2008 am achizitonat un apartament prin credit bancar de la BCR , cu ipoteca de rang I , am avut timp de 12 luni o dobanda fixa de 6.2% ... (vezi toată discuția)