avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... de ce judecatorii ignora legea si dau pedepse mari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

de ce judecatorii ignora legea si dau pedepse mari

an cazuri an care nu se afla un prejudiciu sau o persoana vatamata doar pentru detinere pare incredibil dar se da 5 ani
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:58, 15 Februarie 2012
Precizati mai clar.
Nu se intelege nimic.
Detaliati pentru a primi raspunsuri care sa va fie de folos.
Cele relatate de dvs sunt mult prea ambigue.
Detinere de ce anume?Cum au spus si "antescriitorii" mei precizati mai multe detalii.Poate fi detinere de droguri de mare risc sau detinere de arma de foc unde normal ca se primesc multi ani cu executare.
detinere nu sant droguri nu sant arme nu sant bombe sant materiale folosite an clonarea cardurilor ok?
care nu sau folosit este DETINERE si nu va ganditi la vreun mare atelier pur si simplu mia dat 1 an pt detinere si 5 pt asociere oare nu se ia an consideratie faptul ca ar fii tentativa iar scopul nu sa produs ????????????????????????????????? nu exista prejudiciu nu exista reclamatie nimic e autosesizare credeti ca este corect an alte tari si cu prejudiciu si 10 persoane mai mult de 3 ani nu sa luat asta e romania stat politienesc
:offtopic: Interventie moderator: va rog sa ramaneti in continuare la subiectul deschis. Apasat butonul "raspunde" Multumesc

nikopiko a scris:

dar cu avocat platit pot face rejudecarea?
deoarece eu personal nu m-am aparat si ma simt nedreptatit
exista oare aceasta posibilitate daca da ce sanse am de a mi se aproba rejudecarea

Alte discuții în legătură

Art 323, asocierea in vederea savarsirii infractiunii inselaciune ContSters125947 ContSters125947 Savarsirea infractiunii de inselaciune impreuna cu o alta persoana rezulta in mod obligatoriu ca fiind o \"asociere\" sau nu? Daca se aplica si acest articol ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla la apel sabina01 sabina01 buna ziua, sotul meu a primit 3 ani la sentita, furt cu clonare de carduri in ita, acum este in inkisoare, are deja 9 luni, pana la apel mai dureaza vreo 6 ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa se poate primi pt deținere droguri? Nycky90 Nycky90 Buna seara! Ce pedeapsa se poate primi pt deținere de droguri(1g ecstasy)? Dosarul este deschis de mult însă persoana in cauza nu a-a prezentat pana acum la ... (vezi toată discuția)