avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online, forma juridica ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online, forma juridica ?

Buna seara,
Imi cer scuze daca pun o intrebare care a mai fost pusa de cateva ori.
Doresc sa deschid un magazin online si as dori sa stiu ce forma juridica imi recomandati. Inca e in faza de proiect. E vorba de un adimistrator ( eu ) si nici un angajat. Contabilitatea de baza as dori sa o fac eu pentru ca am terminat in domeniu iar pentru situatiile care ma depasesc doresc sa inchei un contract de prestari servicii. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: MihaiDelean , utilizator 11:24, 13 Februarie 2012
Va puteti infiinta o PFA. Detalii infiintare aici[ link extern ] :
Multumesc frumos. Poate gresesc dar eu stiu ca la PFA nu se pot inregistra diverse cheltuieli. Gresesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce imi recomandati pfa . ii sau srl Aleex123 Aleex123 Buna Seara , doresc sa imi deschi un site de reduceri ( gen fundeal.ro ) si pentru a face contract cu cei care proceseaza platile online trebuie sa fiu PFA II ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma comanviviana comanviviana vreau sa deschid un magazin mixt (imbracaminte ,incaltaminte,gablonturi ,lenjerii pat etc...)si nu stiu ce fel de firma sa fac PFA,SRL sau II?ce ma ... (vezi toată discuția)
Infintare af dtflorentina dtflorentina Buna ziua, doresc sa-mi infintez o asociatie familiala si as vrea sa primesc cateva lamuriri in acest sens. Va rog sa-mi spuneti daca sunt angajata cu carte ... (vezi toată discuția)