avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma

vreau sa deschid un magazin mixt (imbracaminte ,incaltaminte,gablonturi ,lenjerii pat etc...)si nu stiu ce fel de firma sa fac PFA,SRL sau II?ce ma sfatuiti?!

multumesc
Cel mai recent răspuns: comanviviana , utilizator 11:07, 21 Ianuarie 2012
Va recomand PFA sau intreprindere individuala. Costuri mici pentru infiintare, puteti sa aveti angajati pentru ambele forme terte persoane, contabilitate in partida simpla. Detalii infiintare:
[ link extern ]
[ link extern ]
referitor la documentul care atesta pregatirea profesionala in ce domeniu trebuie, eu am diploma de liceu plus atestatul in administratie publica,sunt bune?persoana pe care o angajez trebuie sa aibe diploma de vanzator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)
Pfa sau af pentru croitorie? miruna82 miruna82 Un pensionar medical grad III, croitor de meserie, doreste sa se autorizeze pentru prestarea de servicii de croitorie, inclusiv pentru comertul cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)