avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revocare act aditional pentru marire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revocare act aditional pentru marire salariu

Buna ziua,

Am obtinut o marire de salariu in urma unei negocieri cu directorul companiei. Actul aditional cu noul salariu a fost semnat de mine si de director, in doua exemplare, urmand inregistrarea lui la ITM a doua zi.

A doua zi directorul m-a informat ca nu imi mai va mari salariul X-(. Actul aditional se afla la contabila, insa directorul doreste sa faca pierdut acest act.

Este legala anularea actului aditional?

Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 21:37, 5 Noiembrie 2008
Ca sa fie opozabil si sa produca efecte , actul aditional trebuie semnat de parti si inregistrat la ITM ( conditii cumulative)
Daca nu aveti o copie a actului, nu puteti dovedi existenta lui.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cu forta morella morella Buna ziua, Sunt angajata de un an si jumatate cu contract de munca pe perioada nedeterminata, la o companie foarte mica (3 angajati). In urma cu cateva ... (vezi toată discuția)
Modificare ccm( negocieri salariale) Johnny.1918 Johnny.1918 Ccm s-a modificat la 01.01.2018, acum se duc negocieri salariale prin care se solicita marirea salariului si alte revendicari, toate ar fi trebuit sa intre in ... (vezi toată discuția)
Salariu gresit in actul aditional dumitruanghel dumitruanghel Buna ziua, Luna trecuta angajatorul mi-a dat sa semnez un act aditional pentru marirea de salariu. Contabilul care intocmit actul aditional a pun un salariu ... (vezi toată discuția)