avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Declaratie pe propria raspundere in vederea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Declaratie pe propria raspundere in vederea inmatricularii unui autoturism adus din Germania

buna seara. vreau sa imatriculez o masina de germania insa la politie mi sa spus ca persoana de la care am cumparat masina trebuie sa dea o declaratie pe propia raspunderea k a adus masina din Germania. insa numai am cum sa mai dau de acea persoana de la care am cumparat masina deci numai are cine sa/ mi dea aceea declaratie. ce pot face in aceasta situatie? multumesc

Alte discuții în legătură

Inselaciune marian1982 marian1982 buna seara,am cumparat o masina care a fost adusa din germania.cel de la care am cumparat-o mia adus actele,cheile masinii si toate parea in regula.am cumparat ... (vezi toată discuția)
Masina gaj/girata in alta tara bocka bocka buna seara As vrea sa cumpar o masina care este imatriculata intr-o tara straina de ex. Germania sau Norvegia , intrebarea mea este : masina fiind ... (vezi toată discuția)
Lipsa nr straine maneas maneas buna seara!am cumparat o masina adusa din austria,care nu are talon si nr din austria[este radiata pe carte].am depus actele la politie,am platit toate ... (vezi toată discuția)