avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lipsa nr straine
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lipsa nr straine

buna seara!am cumparat o masina adusa din austria,care nu are talon si nr din austria[este radiata pe carte].am depus actele la politie,am platit toate taxel,am facut declaratie la notar precum ca am pierdut talonul[tell2],dar am predat alte nr. de austria.acest dosar a intrat la verificari suplimentare.am vreo sansa sa primesc raspuns favorabil?intr-o lege europeana se prevede ca valoarea taxei sa nu depaseasca val;oarea reziduala a masinii.eu am dat 1200 euro pe masina si am platit 1900 euro taxa poluare.mai pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: maneas , utilizator 22:19, 19 Ianuarie 2009
eu am adus masinii di germania pe platforma fara numere prov. de germania si la inmatricularea masinii proprietarului care a cumparat masina de la mine i sa cerut o declaratie pe propia raspundere de la mine cum ca am adus masina pe platforma fara nr. sau ca am pierdut nr. fara sa se solicite predarea nr,iar dupa ce am dat acea declaratie masina sa inmatriculat fara probleme.eu cred ca nu trebuia sa predai alte nr.
in legatura cu taxa cred ca ai platit taxa triplata si din cate se aude se va modifica in curand,daca se va micsora ar fi norml sa se dea diferenta dintre taxa triplata si cea care va intra in vigoare cu sa intamplat si in iulie 2008.
Ultima modificare: Luni, 19 Ianuarie 2009
rares85, utilizator
multumesc ptr raspuns.taxa e cea veche.cea noua e 5700 euro.asa au considerat circarii de la rar ca masina cu 16 valve,abs,inj electronica multipunct,catalizator,sonda sa fie noneuro,cu toate ca la 1991 cc consuma 6.5%.adica este ca si o dacie de seama ei.dreptate nu?ptr talon am declaratie la notar.sa mai dau si ptr numere?fac asta ptr masina ca merita[mazda 626,1992,full electric,abs,asr,impecabila]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte inmatriculare masina second hand maneas maneas buna seara!nu stiu dac am pus o intrebare dificila sau nu prezinta interes ptr dvs,dar nu mi-a raspuns nimeni.asa ca o repet.am o masina adusa din austria fara ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto maneas maneas buna seara!am o mare problema cu inscrierea unei masini aduse de afara.am totul inregula la ea ,dar la politie m-i s-a refuzat inmatricularea deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Lipsa acte alexutzcl alexutzcl buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)