avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

buna seara,am cumparat o masina care a fost adusa din germania.cel de la care am cumparat-o mia adus actele,cheile masinii si toate parea in regula.am cumparat masina,am scos nr rosii si vroiam sa o inmatriculez.dupa 2 lunii ma duc la politie pt alt nr rosu si ma trezesc k masina e data furata.mi sa oprit actele si mi sa spus k masina apartine altui individ decat cel de la care am cumparat-o.el mi-a facut act de vanzare-cumparare de germania direct cu proprietarul zicand k e mai rapid asa.acum dosarul e la politie,am dat declaratie cum am cumparato.intrebarea mea este daca am sanse sa imi ramana masina mie si cum sa procedez in cazul de fata?va multumesc
Cel mai recent răspuns: marian1982 , utilizator 19:26, 25 Februarie 2014
Probabil ca veti pierde masina.
Depinde de foarte multe lucruri ca sa o puteti recupera.
Ce valoare reala are masina?
1550 euro,cel care a aduso din germania a depus plangerea impotriva celui de la care am cumparato
eu nu am decat contractul acela facut de el.in situatia asta ce ma sfatuiti sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto, verificare asigurare mihaelasilvian mihaelasilvian am pierdut actele masinii si vroiam sa stiu unde pot verifica asigurarea. tind sa spun k eu mai am la ea decat foaia cu numere rosii din germania (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto adusa din germania Florynel_Bfi Florynel_Bfi Buna seara stimata echipa! Am si eu o intrebare la dumneavoastra sau la utilizatori acestei pagini. Am achizitionat o masina acuma cateva zile si nu am facut ... (vezi toată discuția)
Probleme contract vanzare-cumparare auto ContSters316054 ContSters316054 Buna seara, in urma cu o luna de zile am cumparat un autoturism adus din germania, vanzatorul mi-a inmanat brieful mic, mare si contractul de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)