avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Auto, verificare asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Auto, verificare asigurare

am pierdut actele masinii si vroiam sa stiu unde pot verifica asigurarea. tind sa spun k eu mai am la ea decat foaia cu numere rosii din germania
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:47, 22 Mai 2017
pentru verificare polițe RCA, accesați aici:[ link extern ]
iar pentru verificare roviniete:[ link extern ]
Pt. refacere acte pierdute mergeti la RAR, apoi la Monitorul Oficial cu cererea de la RAR, Politie pt. viza pe formularul rosu obtinut de la RAR si inapoi la RAR pt. cartea de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca masina cumparata din strainatate vlad.eu vlad.eu Am si eu o nelamurire pe care o am cu privire la valabilitatea unei polite RCA facute in vederea inmatricularii. Problema mea este urmatoarea: Am ... (vezi toată discuția)
Rovinieta - obligativitate la circulatie nu numere provizorii olaru_niculae olaru_niculae Trebuie platita rovinieta la circulatia cu numere rosii(provizorii) ? Am gasit multe raspunsuri ,dar nici unul oficial(poate nu am stiut unde sa caut) ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numarului de inmatriculare al autovehiculului dadriana2 dadriana2 As dori sa stiu daca in cazul schimbarii nr. de inmatriculare (cu unul preferential)din cauza furtului unui nr.vechi se procedeaza si la radiere?(facute ... (vezi toată discuția)