avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbarea numarului de inmatriculare al ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbarea numarului de inmatriculare al autovehiculului

As dori sa stiu daca in cazul schimbarii nr. de inmatriculare (cu unul preferential)din cauza furtului unui nr.vechi se procedeaza si la radiere?(facute amandoua in aceeasi zi) Si daca toate celelalte acte rca rar rovigneta sunt valabile pe noul nr.?iar daca radierea s-a facut si totusi am primit nr noi mai pot circula cu masina?sau pot sa-mi iau adio de la ea?Si inca ceva pe dovada inlocuitoare a certificatului de inmatriculare e trecuta alta culoare a masinii in loc de gri metalizat e trecut doar gri.
Cel mai recent răspuns: pellyx31 , utilizator 18:58, 11 Aprilie 2012
Odata ce ati primit numerele noi, le puneti pe masina si mergeti cu ea.
E corect ca v-a scris doar gri in certificat.
Pentru polita rca, faceti alta si depuneti cerere de restituire a sumei platita in avans pt cea veche.
Pt rovinieta, trimiteti cerere la CNADNR pt modificare in baza de date si bineinteles, platiti.

[ link extern ]
daca politia rutiera ti-a dat nr noi inseamna ca e tot legal poti circula dar de rovinieta trebuie sa faci o cerere la astia cu drumurile nu mai retin exact numele dar ti-l pot spune cei de la peco care fac roviniete cit despre rca trebuia sa-ti faci alta ca fara ea nu-ti lua actele nu inteleg cum ti-au dat noile numere fara rca?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
pellyx31, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta Crancu-Gabriela Crancu-Gabriela Buna ziua, am cumparat de curand o masina care are rovinieta valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie, apoi am inmatriculat-o pe numele meu. Rovinieta ramane ... (vezi toată discuția)
Rovigneta jenicaprod jenicaprod Am schimbat localitatea de domiciliu si implicit am inscris si autoturismul la noua adresa. In aceste conditii, rovigneta mai este valabila? Proprietarul si ... (vezi toată discuția)
Se poate circula în românia, sau nu, cu plăcuțe suplimentare preferențiale eliberate de autoritățile ale altor state? cyan cyan Avand in vedere ca forumul are profil juridic si o sectiune dedicata \"codului rutier si problemelor conexe\" iar \"subiectul zilei\" il reprezinta circulatia ... (vezi toată discuția)