avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... impozit fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

impozit fiscal

Am 20 ha teren luat in arenda pentru care dau proprietarilor cate 700 kg produse/ha,eu pentru aceste produse trebuie sa retin impozit si daca da ce declaratie depun la finante tinand cont ca sunt I.I cu plata impozitului in sistem real-acticitate din agricultura?
-Subventia agricola este supusa impozitarii?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 22:10, 13 Februarie 2012
subventia agricola nu se supune impozitarii, in sistem real inseamna ca faceti plati anticipate trimestrial , veti depune declaratia anuala 200 si veti retine impozit doar la venitul net efectiv, care se va regulariza ulterior cu platile anticipate care le faceti trimestrial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri din arenda Aura Pop Aura Pop Buna ziua Sunt proprietar de teren si am dat in arenda unei societati suprafata de 1,29 ha , nivelul arendei fiind de 500 kg /pentru un ha ... (vezi toată discuția)
Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)