avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma spiru haret 2008 - posibila incadrare ca ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma spiru haret 2008 - posibila incadrare ca profesor in invatamantul primar?

am absolvit cu diploma de licenta in 2008 sociologie-psihologie,ID,4 ani,spiru haret
si lucrez ca invatator.este recunoscuta diploma pentru incadrarea ca profesor invatamant primar?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 13:57, 13 Februarie 2012
OG nr. 10/2009 privind dreptul studentilor inmatriculati la formele de invatamant la distanta sau cu frecventa redusa de a continua studiile la programe de studii de licenta autorizate sa functioneze provizoriu sau acreditate. Ordonanta 10/2009
Art. 3
(1) Studentii ciclului universitar de licenta inmatriculati in anul I in perioada 2005—2008 la specializari/programe de studii organizate la forma de invatamant la distanta au dreptul de a-si continua studiile la specializari/programe de studii autorizate sa functioneze provizoriu sau acreditate potrivit unei metodologii aprobate prin ordin al ministrului educatiei, cercetarii si inovarii, care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
(2) De dreptul prevazut la alin. (1) beneficiaza si studentii ciclului universitar de licenta inmatriculati in anul I in perioada 2005—2008 la specializari/programe de studii organizate la forma de invatamant cu frecventa redusa.

Ordinul ministrului educatiei 5202/2009
www.avocatnet.ro/content/art...

Ordinul MECTS nr. 4.235/2010 - aprobarea Metodologiei privind monitorizarea speciala a Universitatii "Spiru Haret" din Bucuresti

Art. 5. — Universitatea „Spiru Haret” din Bucuresti este obligata sa transmita, la cerere, toate documentele, actele de studii, precum si alte date solicitate, necesare studentilor sau absolventilor proprii ori institutiilor de invatamant superior implicate in aplicarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 10/2009 si ale Ordinului ministrului educatiei, cercetarii si inovarii nr. 5.202/2009 pentru aprobarea Metodologiei privind dreptul studentilor inmatriculati la Universitatea „Spiru Haret” din Bucuresti in anul I, in perioada 2005—2008, la formele de invatamant la distanta si cu frecventa redusa, de a continua studiile la specializari/programe de studii autorizate sa functioneze provizoriu sau acreditate.

Dupa parerea mea, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)
Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)