avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am optat pentru CCC de un an, pot sa prelungesc pana ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am optat pentru CCC de un an, pot sa prelungesc pana la doi ani?

AM O FETITA DE 9 LUNI SI AM OPTAT PENTRU CONCEDIU CRESTERE COPIL PE O PERIOADA DE UN AN.POT SA MAI PRELUNGESC ACEST CONCEDIU PANA IMPLINESTE COPILUL 2ANI?MENTIONEZ CA NU EXISTA PROBLEME MEDICALE SAU DE ORICE ALTA NATUTA.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:10, 13 Februarie 2012
Din nefericire nu aveti aceasta posibilitate, OUG 111/2010 nu prevede acest lucru
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
leuca_luminita, utilizator
1. OUG 111/2010 prevede, la art.2(7), ca optiunea beneficiarului, pentru CCC pana la 1 an sau pana la 2 ani, se exprima in scris, pe baza de cerere, si nu poate fi schimbata pe parcursul acordarii drepturilor.

2. Dar daca reluati activitatea inainte sa implineasca copilul 1 an veti beneficia de un stimulent de insertie de 500 lei lunar, pana va implini copilul 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ligia86 ligia86 Buna seara, Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Daca am ales concediu de crestere copil pentru 2 ani pot modifica perioada la 1 an? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, salariatul poate sa renunte la CCC si sa opteze pentru stimulentul de insertie? Acest lucru este posibil de cand implineste copilul 1 an pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ramqby ramqby Buna ziua.As dori sa stiu daca optez pentru CCC 2ani,apoi ma razgandesc si dupa o luna vreau sa merg la munca,primesc pentru restul perioadei ... (vezi toată discuția)