avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sotul vrea sa divorteze de mine cu orice chip,eu nu vreau dar ce sa-i fac nu pot sa-l tin legat daca nu mai vrea,am fost sfatuita de avocat pentru a castiga eu copii si dreptul de a mai locui in casa sa depun eu prima cererea , ce sa fac ,altcineva ma sfatuit sa nu depun eu cererea in ruptul capului,avem si 2 copii minori .
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 15:14, 13 Februarie 2012
nu are importanta cine depune primul cererea. Important este ce doriti dvs, sa divortati sau nu . Daca nu doriti puteti face intampinare iar daca doriti ca divortul sa se pronunte din vina sotului faceti cerere reconventionala sau promovati dvs prima divortul.puteti cere si despagubiri in cazul in care se constatata din probe ca dvs nu aveti nici o vina in desfacerea casatioriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat dolores dolores Sotul meu a intentat proces pentru desfacerea casatoriei iar eu nu intentionez sa ma prezint la tribunal.Ce trebuie sa fac acum ? Sunt de acord cu divortul dar ... (vezi toată discuția)
Te poti razgandi la un divort amiabil? BadilaR BadilaR Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Sotul meu s-a decis sa divorteze dar din pacate motivele lui nu sunt atat de \"convingatoare\" nici pentru ... (vezi toată discuția)
Divort Lala46 Lala46 Buna ziua El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are ... (vezi toată discuția)