avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite refinantare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite refinantare

Am facut un credit de refinantare, ca sa acopar doua credite la alte banci. Dupa 4 luni primesc o notificare din partea bancii unde am facut creditul , in care se specifica ca nu am inchis unul din creditele refinantate. Banca unde este creditul neinchis spune ca banca care a refinantat creditul trebuia sa trimita un ordin prin care banca respectiva sa inchida creditul. Acest lucru nu s-a intamplat, iar eu am pierdut bani. Acum trebuie sa-l inchid, dar....
Cine este vinovat de acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:17, 13 Februarie 2012
Inchiderea conturilor este o chestiune strict personala. Daca nu se inchide un cont pe care nu-l mai utilizati, banca va percepe in continuare pana la inchidere unele comisioane de "gestionarea contului", la care se adauga si penalizari de intarziere a platilor. Ok??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot da banca in judecata mihai000123 mihai000123 Buna ziua , doresc sa stiu cum pot da banca in judecat , am o problema cu acele comisioane abuzive ...la o rata de 140 euro pe luna 110 euro sunt comisioanele ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont pfa de catre banca fara instiintarea clientului tasya tasya Buna ziua. Am un PFA si bineinteles un cont deschis la una dintre minunatele banci care functioneaza in Romania. Contul avea card de debit atasat si serviciul ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)