avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere PFA

buna seara.va rog sa-mi spuneti , cum se inchide un PFA in urma decesului persoanei detinatoare?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabor-Tiberiu Gergely , Consilier juridic 19:45, 13 Februarie 2012
Pe baza certificatului de calitate de mostenitor inchideti firma la ORC, pe urma see depue declar5atiile de venit si 070 la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa paladuta paladuta Buna ziua! Am si eu o intrebare.Sunt traducator autorizat de MIN.JUSt. si un pfa facut.Acum vreau sa-mi schimb jobul si am trecut un concurs ,voi deveni ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - care este cea mai buna forma de organizare? pfa? cristinacdt cristinacdt Buna tuturor, Sunt Trad autorizat de MJ. Vreau sa infiintez o firma pt ca am un contract cu o alta firma din afara pt prestari serv de traduceri si trebuie ... (vezi toată discuția)
Pfa - cum se "inchide"? adimar52 adimar52 Am un pfa deschis in 2008,cu plata tva.Trimestrial am depus declaratia fiscala.PFA-ul nu a avut activitate.Vreau sa-l inchid.Ce documente trebuiesc depuse si ... (vezi toată discuția)