avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... radiere pfa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

radiere pfa

Buna ziua!
Am si eu o intrebare.Sunt traducator autorizat de MIN.JUSt. si un pfa facut.Acum vreau sa-mi schimb jobul si am trecut un concurs ,voi deveni functionar public.Va rog sa-mi spuneti, ce trebuie sa fac?Sa-mi inchid pfa-ul si sa anulez autorizatia ?Pfa -ul l-am facut la ANAF sector4.Mi s-a eliberat acest certificat de catre ANAF, nu registrul comertului.Ce pot face in acest caz ca sa nu am surprize.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 29 Martie 2012
Mergeti la Adm.Financiara si inchideti PFA-ul , daca spuneti ca acolo l-ati inregistrat ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa ca traducator voicudamian voicudamian Buna dimineata, Am dat in 2011 examen de traducator la stiinte economice la Ministerul Culturii (germana si engleza) si ulterior in 2012 m-am inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Renuntare la autorizatie traducator moniB moniB buna ziua, ma poate ajuta cineva cu informatii privind urmatoarea problema: am autorizatie de traducator de la Min.Justitiei pe care nu am folosit-o ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa=anulare autorizatie? mstrugari mstrugari buna ziua, am o intrebare legata de inchiderea PFA. anul trecut am deschis un PFA ca traducator, pe baza autorizatiei de traducator eliberata de ministerul ... (vezi toată discuția)