buna ziua,
am o intrebare legata de inchiderea PFA. anul trecut am deschis un PFA ca traducator, pe baza autorizatiei de traducator eliberata de ministerul justitiei. acum doresc sa inchid acest PFA, iar cei de la administratia financiara imi spun ca daca inchid PFA-ul trebuie sa renunt si la autorizatie, cu alte cuvinte ei imi anuleaza autorizatia. intrebarea mea este: este legal asa ceva? autorizatia nu a fost emisa de ministerul finantelor. care ar fi justificarea lor pentru a anula o autorizatie emisa de un alt minister? evident, de la ei nici un raspuns in afara de "asa se face". va multumesc!
ar fi cam ceva de genul ....daca sunt avocat si nu vreau sa practic din anumite motive in cabinet de orice fel....mi s-ar retage diploma?:O
asa ceva mai rar....dar suntem tara tuturor posibilitiatilor!!!!!!
atestatul nu doar ca a fost eliberat de alta institutie dar l-ai obtinut in baza unui examen......cum sa vina cineva sa zica...de azi nu mai stii sa traduci? !!!! cam asa ar arata sau nu vad bine?
oricum sa scrii ce a fost in finala sunt tare curioasa.....
Dupa parerea mea se anuleaza autorizatia eliberata pentru persoana fizica autorizata care este distincta de persoana fizica ce are un certificat de traducator.E normal sa se anuleze si autorizatia.Nu se anuleaza calitatea de traducator.