avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestare decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestare decizie de concediere

AM FOST CONCEDIATA (IMPREUNA CU UN COLEG) IN URMA UNEI DECIZII FARA A EXISTA O EVALUARE A COMPETENTELOR PROFESIONALA SI FARA O MOTIVATIE REALA SI TEMEINICA.
AM DESCHIS PROCES SI DORESC RECOMANDARE AVOCAT CU EXPERIENTA RELEVANTA IN DREPTUL MUNCII PENTRU REPREZENTARE IN INSTANTA.
VA STAU LA DISPOZITIE CU TOATE INSCRISURILE.

VA MULTUMESC,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 13 Februarie 2012
:offtopic: Interventie moderator
Incercati, pe viitor, sa nu mai scrieti cu majuscule intrucat este foarte greu de citit si, in al doilea rand, este o incalcare a Regulamentului de postare pe Forum.

======

Daca doriti sa va angajati un avocat puteti consulta sectiunea de Consultanti de pe acest site sau puteti apela la Baroul de Avocati din judetul in care locuiti ...

De asemenea, daca considerati ca va puteti descurca in litigiu , atunci nu este nevoie de angajarea unui avocat ... iar pe acest Forum veti putea gasi raspunsuri legate de problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat probono -lm POMPEIA POMPEIA CAUT AVOCAT PENTRU INCEPUT PROBONO IN LITIGIU DE MUNCA , DUPA OBTINEREA REANGAJARII SE INCHEIE CONTRACT . 0722137120 (vezi toată discuția)
Caut avocat dreptul muncii cristi simion cristi simion Buna ziua , Am scris , la dumneavoastra in forum , la sectiunea Concedii medicale neplatite si Recuperare salarii .Fapt pentru care , caut un avocat ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu /ce cale sa urmez? MIKKKI MIKKKI BUNA ZIUA, AM MARE NEVOIE DE SPRIJINUL D -VOASTRA SOTUL MEU A LUCRAT PANA PE 10 MAI 2010 8 ANI DE ZILE LA O FIRMA UNDE DE 1 AN TOT AU PROBLEME CU PLATA SAL ... (vezi toată discuția)