avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expert tehnic criminalist
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expert tehnic criminalist

as dori daca se poate sa imi spuna cineva unde anume pot gasii un expert tehnic criminalist pentru efectuarea unei expertize extrajudiciare pe niste capturivideo[jpg],am cautat pe siteul ministerului de justitie[www.just.ro] dar nu am gasit ce caut eu.tin sa va spun ca aceasta expertiza este vitala pentru mine si familia mea.astept un sfat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:45, 13 Februarie 2012
La INEC,puteti gasi un expert.

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
Stefan Bicov, Avocat
Intr-adevar INEC este insitutia abilitata , dar si aici sunt destule probleme.
De pilda :

“Actualmente nu exista metodologii sau standarde prin intermediul carora sa se stabileasca cu certitudine daca o inregistrare audio/video obtinuta prin interceptarea comunicatiilor este autentica!” Prin urmare, atata timp cat in Romania nu exista o cale certa prin care sa se confirme fara putinta de tagada autenticitatea unei inregistrari, aceasta nu poate fi considerata autentica , si, pe cale de consecinta, trebuie inlaturata ca proba, pentru ca dubiul trebuie sa ii profite inculpatului conform principiului “in dubio pro reo”.


Deci va va fi foarte dificil.
Cautati experti si la firmele specializate in astfel de echipamente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ,va rog sa-mi recomandați un expert criminalist în ... Nita Nicolae Nita Nicolae Bună ziua ,Va rog sa-mi recomandați un expert criminalist în cazul unui accident auto capabil sa facă o simulare pentru stabilirea reala a locului de ... (vezi toată discuția)
Ong profil prelucrare imagini video FlorescuMihaita FlorescuMihaita Buna seara. As dori adresa/ adresele unor ONG-uri interne sau internationale care au ca scop prelucrarea de imagini video, eventual contra-cost, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Lista expertilor criminalisti autorizati Cristyy Cristyy Buna ziua...am si o mare rugminite la dumneavoastra, am tot incercat sa gasesc Lista Expertilor Extrajudiciar Grafologi in Monitorul Oficial si nu l-am gasit ... (vezi toată discuția)