avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... fonduri APIA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

fonduri APIA

Sumele primite de la APIA prin programe FEADR etc. de catre un PFA - agricultura
sunt impozabile?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters176126 , utilizator 14:51, 15 Februarie 2012
Va poate fi de folos:
[ link extern ]
Multumesc inca o data pentru ajutor dar n-am inteles daca in cazul unui PFA , fondurile primite se considera venituri impozabile.
mai pe scurt,nu sant impozabile,si zic eu,nu le treceti nici in decl 200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa masura 141 pt apicultura cod caen 0149 Mariralu Mariralu Buna ziua ! Anul trecut am reusit sa imi deschid PFA apicultura si sa obtin fonduri europene nerambursabile , masura 141, as dori sa stiu daca: 1. ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 si sistem real robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Daca un PFA obtine venituri din activitati agricole si a optat sistemul real, mai este necesar sa depuna declaratia 221? (vezi toată discuția)
Venit scutit la plata impozitului pe venit savuadrian63 savuadrian63 - pfa-urile cu obiectul principal de activitate : cultura cerealelor-arenda (cod caen 0111) sunt scutite de la plata impozitului pe venit ? - daca da/nu ... (vezi toată discuția)