avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire contravaloare amenzi contraventionale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire contravaloare amenzi contraventionale

Buna ziua! Am intampinat urmatoarea problema: un cetatean al localitatii vine cu hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila potrivit careia a castigat anularea a 4 procese verbale de contraventie (amenzi) si totodata restituirea sumelor achitate de catre persoana respectiva primariei. Sumele de bani au fost incasate anul trecut (2011). La ora actual banii nu se mai afla la noi ci la bugetul consolidat al statului. De unde i se va restituii banii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:52, 14 Februarie 2012
In situatia in care exista titlu executoriu,exista varianta ca suma de recuperat dispusa de instanta de judecata ,sa fie acordata solicitantului nu prin suma cash,ci prin stornare in contul creantelor bugetare urmatoare,respectiv taxe si impozite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez amenda contraventionala platita? mircoramo mircoramo cum se recupereaza o amenda de circulatie care am contestat-o si instanta a dispus anularea ei si returnarea banilor? (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie coradora coradora Daca unei persoane , i-a fost anulat procesul verbal de contraventie , printr-o hotarare , in care scrie clar doar anularea procesului verbal , nsa nu scrie ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru radiat adriana_p adriana_p Buna ziua Am avut un punct de lucru deschis la Busteni,care ulterior a fost radiat in august. Pentru acest punct de lucru se achita impozitul pe salarii ... (vezi toată discuția)