avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare domiciliu carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare domiciliu carte identitate

Eu vreau sa o iau in spatiu pe mama mea, deci sa aiba carte identitate pe adresa mea. Este casatorita. Vreau sa o iau in spatiu doar pe mama. Se poate?
Mi s-a raspuns ca, dupa caz, trebuie si certificat divort sau deces al sotului.
Mentionez ca sunt parintii mei naturali.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2012
adriana57, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:35, 14 Februarie 2012
Da, doamna. Luati in spatiu numai pe cine doriti.
Pentru a-si face buletin, doamna trebuie sa prezinte printre altele si certificat de casatorie , hotarare de divort sau certificat de deces al sotului.. daca e cazul si dupa cum e. Se vrea sa se cunoasca starea civila a doamnei, atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. acte necesare pentru schimbarea cartii de identitate ginmarstar ginmarstar De ceva timp am luat dupa strada un baiat, si am observat acum cateva zile ca i-a expirat buletinul, si vreau sa ma duc cu el sa faca altul si nu stiu ce acte ... (vezi toată discuția)
Prima carte de identitate, copil nascut in strainatate fara certificat de nastere romanesc Gabriela19722 Gabriela19722 Ce documente trebuiesc pentru primul buletin-carte de identitate al unui copil nascut in strainatate?Daca tatal nu este de gasit si nu am acte originale ale ... (vezi toată discuția)
Divort de urgenta JosefC JosefC Buna.am si eu o mica problema. Parintii unui prieten foarte bun sunt despartiti,insa nu divortati.Mamei lui i-a expirat buletinul, si ca sa il schimbe trebuie ... (vezi toată discuția)