avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ocuparea unui post vacant prin detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ocuparea unui post vacant prin detasare

Buna ziua!
In cadrul unei institutii publice poate fi ocupat un post vacant prin detasarea unei persoane din cadrul altei institutii? Art. 22 din OUG 34/2009 vb doar de suspendarea ocuparii prin concurs sau examen a posturilor vacante .

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 14 Februarie 2012
Legea nr.284/2010 prevede ca , ocuparea unui post vacant sau temporar vacant se face prin concurs sau examen pe baza regulamentului-cadru ce cuprinde principiile generale şi care se aprobă prin hotărâre a Guvernului sau alte acte normative specifice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajari in sistem public(politia locala) iuliy iuliy in urma disponibilizarilor din MAI se pot face angajari la politia locala? daca acestia au locuri vacante ce sunt functii publice? (vezi toată discuția)
Angajare pensionar pentru limita de varsta Aura Pop Aura Pop Buna seara Lucrez intr-o primarie , un functionar public urmeaza sa se pensioneze pentru limita de varsta si primarul vrea sa IL tina in ... (vezi toată discuția)
Regulament cadru de ocupare a posturilor vacante 100marian2011 100marian2011 In institutiile publice cum se face ocuparea posturilor vacante,in baza caror acte normative? Se poate aplica HG 711/2010 Regulamentul cadru este in faza de ... (vezi toată discuția)