avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract cu banca suspendat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract cu banca suspendat

Buna ziua. Am un contract de credit ipotecar incheiat in anul 2008 cu o rata lunara foarte mare care depaseste nivelul veniturilor. Am beneficiat de doua transe de reesalonare si a crescut soldul. Intrebarea mea este daca pot solicita instantei de judecata renegocierea contractului, recalcularea ratelor conform Codului Civil art. 1271. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:40, 15 Februarie 2012
Poate va lamuriti citind discutia urmatoare.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale + credit ipotecar cristina1970 cristina1970 Avem probleme financiare, nu e o noutate, dar situatia este realmente dificiala, si as avea nevoie de sfaturi pentru a putea iesi din ea. In anul 2006 am ... (vezi toată discuția)
Creditele ipotecare in franci eli7526 eli7526 Buna seara.Ma numesc Elena I. si ca majoritatea romanilor cu credite ,stau si imi storc mintea-ce naiba e de facut?Am facut 2 credite in 2007 ,unul ipotecar si ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in franci elvetieni lukyradu lukyradu Am obtinut in anul 2007 un credit ipotecar in val.de 65.000 franci. Până în prezent am plătit ratele la zi, dar de acum încolo nu se știe dacă voi ... (vezi toată discuția)