un fost salariat, pensionat in anul 1997, solicita adeverinta pentru incadrare in grupa I de munca pe perioada stagiului militar efectuat in perioada 1967 - 1968 ca mecanic de locomotiva
1. Si care este intrebarea?
2. A fost mecanic de locomotiva si inainte si dupa efectuarea stagiului militar? Dar in timpul stagiului militar?
3. Eu inteleg ca solicita adeverinta de grupa I de munca, pe perioada stagiului militar. Nu puteti sa-i dati asa ceva. Vedeti ca este periculos cu adeverintele false pentru grupa de munca. Mi s-a intamplat si mie sa vina sa-mi ceara pentru multi ani in urma dar daca nu erau in listele cu salariatii incadrati pe grupe de munca, in fiecare an, nu le-am putut elibera asemenea adeverinte.
un fost salariat, pensionat in anul 1997, solicita adeverinta pentru incadrare in grupa I de munca pe perioada stagiului militar efectuat in perioada 1967 - 1968 ca mecanic de locomotiva
In acest caz, nu este posibila eliberarea unei asemenea adeverinte, deoarece el a efectuat stagiu militar in acea perioada si nu a fost incadrat in munca.