avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stagiul militar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stagiul militar

un fost salariat, pensionat in anul 1997, solicita adeverinta pentru incadrare in grupa I de munca pe perioada stagiului militar efectuat in perioada 1967 - 1968 ca mecanic de locomotiva
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 6 Noiembrie 2008
1. Si care este intrebarea?
2. A fost mecanic de locomotiva si inainte si dupa efectuarea stagiului militar? Dar in timpul stagiului militar?
3. Eu inteleg ca solicita adeverinta de grupa I de munca, pe perioada stagiului militar. Nu puteti sa-i dati asa ceva. Vedeti ca este periculos cu adeverintele false pentru grupa de munca. Mi s-a intamplat si mie sa vina sa-mi ceara pentru multi ani in urma dar daca nu erau in listele cu salariatii incadrati pe grupe de munca, in fiecare an, nu le-am putut elibera asemenea adeverinte.
mar.bb63 a scris:

un fost salariat, pensionat in anul 1997, solicita adeverinta pentru incadrare in grupa I de munca pe perioada stagiului militar efectuat in perioada 1967 - 1968 ca mecanic de locomotiva



In acest caz, nu este posibila eliberarea unei asemenea adeverinte, deoarece el a efectuat stagiu militar in acea perioada si nu a fost incadrat in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensionare 2010 oanna8 oanna8 Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatoarea situatie: barbat nascut in 09.09.1954, pensionat in septembrie 2010 cu o pensie de 1139 lei. Date din decizia ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca pentru mecanici de locomotiva mishu88 mishu88 Buna ziua, Tatal meu, ca mecanic de locomotiva la o societate comerciala privata (uzinala) a depus la Casa de Pensii Suceava adeverintele de încadrare în ... (vezi toată discuția)
Pensie la limita de varsta Mia25 Mia25 buna ziua, vreau sa intreb pentru mama mea(nascuta in mai 1959) care a lucrat la sncfr din 1979-1998 in gurpa 1 de munca (in functia de magaziner marfa) si ... (vezi toată discuția)