avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore de noapte

buna ziua,lucrez intr-o org.umanitara,se ocupa cu reintegrarea si reeducarea tinerilor.prog meu de lucru este de la ora 16,30 la 07,45.stingerea in casa este la ora 23,00.avem dreptul la sporuri,sau la zile libere?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 23 Aprilie 2012
buna ziua,am sesizat ITM ploiesti dar nici pana in ziua de astazi nu am primit raspuns.multumesc
Raspunsul trebuie sa-l primiti in termen de 30 de zile , maxim 45 de zile, potrivit OG nr.27/2002, de la data inregistrarii sesizarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de noapte 8 ore Mihail bolton toto Mihail bolton toto Se acorda spor de noapte cand lucrez 8 ore de noapte? Mentionez prof....pe luna 5 ture 4 zile .....din care 2 de zi 2de noapte (vezi toată discuția)
Muncă în tură de noapte Katalin13 Katalin13 Dacă lucrez in tură de noapte de luni până vineri orele de sâmbătă dimineață cum ar trebui plătite preciz că lucrez 8 ore de la 22:30 vineri seara ... (vezi toată discuția)
Plata ture noapte in sarbatori legale Buna seara! Am lucrat pe 1 mai tura noapte , angajatorul nu m a platit decat ca o tura normala, a spus ca oricum dupa noapte am 48 ore libere El considera tura ... (vezi toată discuția)