avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... recuperare plata voucher reduceri colective
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

recuperare plata voucher reduceri colective

Buna ziua,

Am achizitionat un voucher de pe un site de reduceri colective, anume cazare de doua nopti la o pensiune. Achizitia (si plata) am facut-o in luna noiembrie, in timp ce voucherul era valabil pana in luna ianuarie 2012 (mai putin in perioada sarbatorilor de iarna).

Surpriza a venit in momentul in care persoana de contact de la pensiune a refuzat sa imi confirme rezervarea pe care am vrut sa o fac in luna ianuarie pe motiv ca in momentul respectiv nu erau locuri libere. Site-ul de reduceri colective a prelungit valabilitatea voucherului, dar refuza sa-mi returneze banii intrucat sustine ca banii se returneaza in termen de 14 zile de la data achizitiei.

Ideea este ca voucherul expira in luna februarie, iar de la pensiunea in cauza nu am nicio confirmare. Cum sa procedez pentru a-mi recupera macar banii?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de la agenția de turism? OanaMaria D OanaMaria D Buna ziua, situatia noastra este in felul urmator: in luna ianuarie am achiziționat un pachet de călătorie in valoare de 2200e pentru luna septembrie pentru ... (vezi toată discuția)
Amendare pentru anulare rezervare hotel ssimionescu ssimionescu Buna ziua! In data de 28 ianuarie 2019 am facut rezervare la Hotel Casa Andu, Busteni, pt perioada 11.02 - 19.02, 1 camera, prin aplicatia Booking.ro. In data ... (vezi toată discuția)
Anulare excursie - returnare plata efectuata Roger25 Roger25 Buna ziua, Problema e in felul urmator: am comandat o vacanta la Napoli de pe un site de reduceri. Pe acel site de reduceri, la Termeni si conditii scrie ... (vezi toată discuția)